Closed

Clip studio is not connected to the internet

  • VIEW 320
  • Total 2
hello everyone now I'm having trouble with CSP, that showing me OFFLINE when i open it.I use windows 10 my CSP is ver 1.9.10 and internet explorer is ver 11. I've tried to clear cache internet explorer and reset it and I've tried this https://support.clip-studio.com/en-us/faq/articles/20190232 but is still show OFFLINE. I don't know what to do next. Help me pls TT

Published date : 7 days ago

Updated date : 16 hours ago

English

Answer
  • 7 days ago
    The current version of CLIP STUDIO PAINT for Windows is 1.10.2.
    In addition to deleting and resetting the cache of Internet Explorer 11, Windows Update itself is also the latest, isn't it?
    • Japanese

  • 7 days ago
    yeah that right. I don't know what I missed anything. TT
    • English

  • 6 days ago
    I also had the same problem.
    My question is here - https://ask.clip-studio.com/en-us/detail?id=47280
    Somehow it got close without resolve. Still, you can look and try something I have done that didn't work for me but might work for you.
    Also, emailing them seems to did nothing.

    Hope you get answer here that would work for me as well.
    • English

  • 6 days ago
    i tried the same as you but it still did't work.
    • English

This question was closed.

Did you find this helpful?

Thank you for using this service.

Thank you for your feedback.

People also viewed

Related questions

Open questions in same division

...View more

Unanswered questions

...View more