Closed

Loss of brushes and its library

  • VIEW 111
  • Total 3
Hello,

I currently no longer have any basic brushes (mechanical pencil, aquerelle blender ...) as well as all the elements that I had put in my library for a year ... Other elements have come in my library that I do not never downloaded. There are still 5 days everything was working wonderfully ...
I leave you a screenshot where you can see that the elements of the library are not mine as well as in the pencil part on the left there are only 2 brushes ....
Thank you for your answers.

Published date : 13 days ago

Updated date : 6 days ago

French

Answer
  • 13 days ago
    This is a new standard brush material, isn't it?

    If only this is included, something may have malfunctioned.

    If you have restarted your PC and it still does not return, try closing "CLIP STUDIO PAINT" and then executing the command shown in the figure below "CLIP STUDIO".

    If that doesn't work, I'm not sure why, but you may be loading the CELSYS folder in a new location where the standard has changed.

    Please check the location by referring to the following.
    https://support.clip-studio.com/fr-fr/faq/articles/20210039

    If you are loading a folder on the "AppData" side, it is difficult to explain, so please contact the support desk.
    https://support.clip-studio.com/fr-fr/contact
    • Japanese

This question was closed.

Did you find this helpful?

Thank you for using this service.

Thank you for your feedback.

People also viewed

Open questions in same division

...View more

Unanswered questions

...View more