Resolved

Images cannot be integrated and exported.

  • VIEW 201
  • Total 9
No matter which format is selected in "Integrate and export images", the save button is displayed, but the images are not saved even if I check the folder. It was the same even if I changed the save destination.
If you have similar experience, please let me know the solution.

Published date : 1 day ago

Updated date : 1 day ago

Japanese

Answer
  • 1 day ago
    Do you want to open it after "Save"? (Xxx is the file format)
    If you check "Preview" in the "xxx Export Settings" window, the "Export Preview" window will open and you can press "OK" to save it.
    • Japanese

  • 1 day ago
    I noticed when I saw the answer. I don't see the next save.
    It ends no matter how many times I select the format → select the folder → save.
    • Japanese

  • 1 day ago
    It's a flow of writing and saving that is impossible.
    You can save it normally, right?
    Make sure to save the original data with CLIP STUDIO FORMAT (.clip), then select "Save As" or "Save Duplicate" instead of exporting.
    Why not try saving the file type in your preferred file format?

    If that doesn't work, please contact official support. Https://support.clip-studio.com/ja-jp/
    • Japanese

  • 1 day ago
    Thank you for your reply.
    It was possible to save normally, duplicate it, and save it under a different name. It seems that I can't just "integrate and export images" for some reason.
    Consider contacting support.

    Thank you for your polite answer.
    • Japanese

  • 1 day ago
    > The next save is not displayed.
    > Select a format-> select a folder-> save, and it will end no matter how many times you do it.
    That is, Mr. Hanwakayu answered at the beginning, but after pressing "Save", such an export setting dialog appears, but I think that it does not appear.
    I think the settings dialog is displayed outside the display.
    Please try initialization startup.
    Check "Window display position" by this method to start.
    https://support.clip-studio.com/ja-jp/faq/articles/20200184
    • Japanese

  • 1 day ago
    Thank you for your reply.
    I tried initialization startup, but no improvement was seen.

    I will contact support.
    Thank you very much for your polite answer.
    • Japanese

Did you find this helpful?

Thank you for using this service.

Thank you for your feedback.

Open questions in same division

...View more

Unanswered questions

...View more